Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare dig

Du visade mig ditt ställe
för tankar och ro
Vi klättrade och klev
längs en krokig stig
över skrovliga stenar
Det värmde i mitt hjärta
att du ville visa mig dit
en bit närmare dig...




Fri vers av AnnaLiisa
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-27 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa