Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakumvakum

Ett vakum i min kropp


Som tömd på kött och blod


Inga minnen kvar, inte heller mod


Känslan är borta, värmen svag


Vänd dig inte om, inte idag





Fri vers av Emzeer
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-10 01:04



Bookmark and Share


  cilax VIP
en gnista tänds i sista två orden
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Emzeer
Emzeer