Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvrängt

Avbitna naglar i väntan på en framtid.
Frusna leder, döda ögon.
Ett vagt minne, din hand i min.
Dofter blickar, känslan det slog för.

Jagade nätter, älskade skymningsljus.
För dig skulle jag dödat.
För dig skulle jag dö.
Aldrig igen.

Drömmar tar slut, verkligheten regerar.
Nu och för evigt.
Förbannade sanning, skriven i sten, oföränderlig.

Utan dig går tomheten vid min sida.
Tiden läker inte och jag andas mindre än ofta.

Skrämmande ljud och trygga tystnad.
Utan din själ gör jag mitt val.
Ensam och stark.

Vår hemlighet för alltid.
Vårt liv i en ask, begravd i sand, lera och ord.
Ett rätt och det var vårt.
Vi har inget, det finns därför inget någon kan ta ifrån oss.

I tomheten ska jag hårt hålla.
I tystnaden ska jag skrika tills själen vrängs ut och in.




Fri vers av Emzeer
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-24 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emzeer
Emzeer