Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...du gör mig illa...

Om jag visste vad du ville skulle jag vara nöjd
kanske kunna förstå
men du leker med mitt sinne
jag kastas hit och dit
vet inte vad jag ska tro.
Men nu får det vara nog
jag lämnar gåtan
gåtan som är du
så lämna mig ifred.
Du lockar mig
tills jag ger mig hän
sen avspisar du mig
stänger mig ute
om och om igen...
...du gör mig illa...
Du säger att du tycker om mig
men visar helt andra sidor
tror knappt du är medveten själv
förstår du inte hur ont det gör
när du bara tänker på dig.
Nu lämnar jag dig
dig som jag egentligen aldrig hade
du gick inte komma nära.
För vad det än är jag är för dig
så är det inte tillräckligt.
Jag vill ha och förtjänar
mer än den behandling du ger mig...
...det finns ingen respekt!




Fri vers av AnnaLiisa
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-23 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa