Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsval

Det har gått både upp och ner
men jag väljer att fokusera
på det goda i livet
jag försöker
gör mitt bästa
för att livet ska bli
till det jag vill att det ska vara
skapar mina egna vägar
vågar gå på min stig
även om den är slingrig
även om jag inte ser
vad som väntar
bakom nästa krök
tänker leva länge
fylla mitt liv
med fina minnen
det är nått vi alla måste göra
fylla våra egna liv
med fint innehåll
inte lita till att andra ska göra det åt oss
även om det är skönt med lite hjälp ibland...





Fri vers av AnnaLiisa
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-03-29 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa