Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövning

Du dödar mig lite o lite
På två starka citodon hoppas jag att du finner mig här livlös
Så att du kan väcka liv i mig
Med dina kyssar

Bedövningen var inte tillräckligt stark
Vakna upp av smärta för att finna att
Du bara va en dröm




Fri vers av farytale
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farytale
farytale