Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så osäker,kan nån som inte är osäker hjälpa mig??

Jag tittar på dig och ler
du ler
fan vad du är snygg

men endå stannar vi bara där
vet inte om jag ska eller inte

vet inte om du sover ensam
..och jag vågar inte ens fråga
trots att du överöser mig med speciella komplimanger

oooooo vet inte vad jag ska göra,kan nån hjälpa mig????




Fri vers av farytale
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-06-10 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farytale
farytale