Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort med fjäsket


Kvinnor som onanerar

Vaddå idealbild
Äcklig servicekänsla=
Välpumpad som en broiler
Bara jag är säker på
Att du onanerar dagarna i ända
Duger du för mig




Fri vers av nalltuss
Läst 746 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-03 08:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltid bra med bekräftelse. Och att duga är bättre än bäst...;)~<3 Pöss!
2012-10-11

  lodjuret/seglare VIP
Vilken fruktansvärd text, den får mig att tänka på bananer. De som är till för att äta och ingenting annat.
2012-06-06

  MaTao
Underbart! :)
2012-06-03

  anita VIP
Härligbra dikt. Älkskar denna dikt.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss