Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hellre låta allting förfalla


Petimeter-sex

Va ostädat du har
Hon måste onanera fittan först
Va trasigt huset är
Jag måste runka först
Vilken risig bil du har
Den duger att åka till KK med
Vad odiskat du har
Jag tränar fontän-orgasmer
Vad mycket porr du har i datorn
Det är vår älsklings hobby
Varför gifter du dig inte
Jag har redan en drake nånstans
Varför köper ni inte en ny soffa
I den här sitter vi i och gör det skönt för varandra
Varför bonar du inte golvet
Jag är väl ingen petimeter heller












Fri vers av nalltuss
Läst 593 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 05:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag förstår mig inte på den här texten alls, men så är jag förstås en riktigt gammal människa som inte är van vid att sitta upp i soffan och betrakta världen.
2012-07-03

  anita VIP
Suber bra dikt🐸kram
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss