Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt liv



Så som vi lämnar fingertryck efter oss

så lämnar vi rörelsemönster

vanor

känslopartiklar

lukter

tankebanor

och andra immateriella

fotspår

Vi tror att vi är skyddade

hemliga

och kan hålla vårt liv undangömt

från omgivningen

Det lyckas aldrig

För vi är en del av helheten

medlemmar i flocken

och allt vi gör

är synligt för blotta ögat.

Bara man tittar tillräckligt noga

så ser man ringarna tydligt på vattenspegeln

precis innan de slår mot klipporna

och gå isär.

















Fri vers av migella
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-07-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

migella