Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du




När du ömt nuddar mig med dina fingertoppar


Uppenbarar sig världskartan på min hud


Alla dess natursköna kontinenter och skimrande oceaner


Fyllda med dofter och smaker och ett hemligt liv


Som befolkar och livnär hela världsalltet


Tillsammans bildar vi


Måsarnas skri


Universum och moder jord









Fri vers av migella
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-05 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

migella