Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen!

Välkommen, welcome,accueil,willkommen,bienvenido,benvenuto, ??, ??
,bem-vindo,
I dag är det dax!






Fri vers av Larra
Läst 415 gånger
Publicerad 2012-09-11 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wällkommän änna!!!;))) kram!
2012-11-12

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Tack för det, välkommen själv! :-)

PS. Bienvenu = välkommen på franska
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larra
Larra