Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Short!

Short and round but so sweet
i want a bit a slice of you

Taste of honey
lick it all up

Exploding in your face

I'm in heaven.........




Fri vers av Larra
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-11 08:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
So SO SO strong
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larra
Larra