Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår heta stund

Känner fukten från din våta härlighet

Du smakar så gott ger dig mer och mer

Du skälver av kåtet ditt sköte vibrerar

Mitt hårda stånd framträder
sakta sakta smyger du dig fram och tar ett stadigt tag

Dina läppar och din tunga smakar vilt på ollonets topp

Känn hur pulsen från min stav
går som vågor upp på dins våta tungspets

Du sätter dig gränsla över mig
retsamt drara du mitt ollon över din glödande öppning

Sakta skata glider du ner och börjar rytmisk dansa


Snabbare snabbare

En explotion av eufori och känslor sköljer över oss

Så hett så rått i all sin kåthet




Fri vers (Fri form) av Larra
Läst 1085 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-03 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larra
Larra