Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räkna inte med mig mer jag är inte längre nån som ger Det sista jag hade var livet Nåt man tar for givet


Hjälp jag blöder

När som helst kommer läkaren in,
för att ställa sin diagnos
Vi vet inte vad det är för fel,
men anar att det inte blir nån god prognos,

Vill du ha vatten eller en extra filt,
Bedövningen, borde nog ta rätt snart,
men räkna inte med mirakel,
det är tämligen uppenbart,

att du blir kvar här för observation,
vi måste reda ut din situation


Systrar o brödrer, Hjälp jag blöder,
o mitt sinne får ingen ro,
Ge mig allt, ge mig, allt jag behöver,
jag har mist all min tro,



Skynda o jäkta, ge mig kraft för att mäkta, med
allt som ska hinnas med,
Men med en stressfaktur, vet jag inte hur,
jag ska tolka ordet han spred,
Nån där uppe, måste ha glömt mig,
eller, ska jag lämnas i fred,

kroppsligt mår jag, nog ganska bra, med mina
fingrar o 10 tår,
Ingen kirurg, kan mig hela, eller
sy mina sår


Systrar o brödrer, Hjälp jag blöder,
o mitt sinne får ingen ro,
Ge mig allt, ge mig, allt jag behöver,
jag har mist all min tro,


Dom har fattat ett beslut
Dom sa att jag var sjuk
får inte visa mig för andra så som jag ser ut
inte springa runt på stan
å skrämma alla barn, skapa
oro i leden med mina attribut

min blog har dom lagt ner
jag får inte skriva mer
inte längre berätta om dom fasor jag ser
Är alldeles för störd
för att nån ska bli berörd
när jag sitter här på knä och blöder och ber.

Jag är väldigt trött.
Blöt och stött och nött
ingen här förstår
hur jag faktiskt mår
Finns det nån som kan visa mig vägen
så jag vet vart jag ska styra stegen

Bara blod jag ser
orkar inte mer
ingen hör mitt skrik
vill inte va´ publik
när jag gör mitt avslutningsnummer
innan jag faller i slummer

Räkna inte med mig mer
jag är inte längre nån som ger
Det sista jag hade var livet
Nåt man tar for givet




Fri vers av Störda Poeters Sällskap
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-11 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Störda Poeters Sällskap