Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bind mig Håll fast mig

Bind mig Håll fast mig

Jag glider sakta nedåt

Nå mig Fånga mig

Utan att ens sträcka ut min hand

Ropa mitt namn
Väck mig ur min mardröm

Stannar jag kvar här för alltid




Fri vers (Fri form) av röd_asfalt
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt