Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ha en poesiafton på Lidl och sedan få 20% rabatt på toapapper.


Poesiafton

Varför skall jag läsa dikter för dig
Du tänker väl på något annat just nu?

Varför skall jag stå här och deklamera
Du har ändå glömt dem när du går härifrån

Hur?
Skall jag gripa tag i dig
Tvinga dig att se mitt inre

Vad tänker du på just nu?
Längtar du?

Nu glömde du mig igen!

Mina dikter löses upp i din glömska
Bara du och jag finns kvar




Fri vers (Fri form) av WoodDreamer
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-22 18:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men själv får man en kick av det...
I alla fall jag.
Tyvärr tog poesiaftnarna i Gävle slut...
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

WoodDreamer