Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli pensionär.


Ålderdom

Livet arbetar effektivt
med att förbereda mig
för ålderdomen.
Nya sjukdomar
Nya krämpor

Och där står Döden
otåligt väntande
på att få utföra
sitt värv.

Är det
detta
de gamla
egentligen
talar om




Fri vers (Fri form) av WoodDreamer
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 09:15



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Tänkvärt och väl komponerat! Den andra strofen är väldig suggestiv. Applåd!
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

WoodDreamer