Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga språnget.


Självmordet!

Med en pistol?
Slå sönder hjärnan?
Skära upp sin mage?
Hoppa från bron?
Kanske tabletter?
En överdos?
Framför tåget?

Vågar jag?

Varför?

Varför inte?

Gör jag det nu?




Fri vers (Fri form) av WoodDreamer
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-14 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gör inga dumheter
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

WoodDreamer