Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertryck

Långsamt växande
Genom benen
Magen
Upp mot bröstet
Andas tungt
Blundar
Pulserande ådror
Yrsel
Hårt knutna händer
Biter samman
Söker en utväg
Panik
Vill inte
Orkar inte
Vågar inte
Imploderar
Splittras inombords
Står trasig men hel ändå
Öpnnar dörren
Börjar om




Fri vers (Fri form) av röd_asfalt
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 06:40



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
tunga rader
2012-12-09

    ej medlem längre
Starkt!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt