Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styr & Ställ med vanligt Folk

Vanmakt

Makt över vanan

Van Makt

Vanlig Makt

Makt är Vanligt




Fri vers av bms
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-16 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om!



2012-12-06

  Den gamle
Den är bra ;)
2012-12-06

  Minkki VIP
Kul text, skenbart lekfull, tycks det mig. Starkt att ha makt över vanan, inte svikta under vanans makt...
2012-11-17

  Tarantaran
Roliga ordlekar!

Kom att tänka på
att vanmakten nog
också är vansklig..
man vänjer sig ofta
vid sin maktlöshet
och glömmer helt
bort sin egen kraft
och makt att söka
ändra på ting som
går att ändra
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

bms
bms