Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta av sten

livets hårda skola
lär inte av misstagen

kliver på egen hand
söker stegen själv

famlar blint
i okänd värld

söker utan framgång
hand att hålla





Bunden vers av bms
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-06 01:44



Bookmark and Share


  Federico Romano
Händerna kommer & går, taget släpps all för ofta..
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

bms
bms