Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sköterska om natten..

larmet går

tandlöst grin med vilsen blick

torr och skrynklig kind är sval under handflatan

hjärtat bankar hårt i otakt

dunk dunk dunk

tickticktick

bubblar och rosslar

Noll HLR

smärtstillande injektion

ringer dottern

du ville inte bli störd i natten

din mamma har somnat in

03:16















Övriga genrer av bms
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-06 01:22



Bookmark and Share


  Federico Romano
Man ska alltid läsa ettan först :-) Bra..
2012-12-06

    ej medlem längre
stark
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

bms
bms