Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanbarn

mellanbarn
mellan barn
där finns före
och efter
men inget mellan
det är tomt
öde
inte bli sedd
om du skriker
spela pajas
kanske ett litet öde
utspelar sig
men vänta
det blir din tur
ställ dig i kö
men du kommer sist
fråga inte
det finns inget svar
du är i
ingemansland
däremellan
finns bara du
mellanbarn
mellan barn




Fri vers (Fri form) av bms
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-17 01:50



Bookmark and Share


    Bellissima
..och vissa försöker få uppmärksamhet med att vara duktigast.
2013-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som gör att man känner igen sej...
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

bms
bms