Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

ensam,
en sam,
en sam åt ett håll
andra åt andra hållet

allihop,
all i hop.
alla i en hop

Hjäääääälp, kasta hit en Livboj för fasiken!!




Fri vers av bms
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-16 19:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Här kommer en !
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

bms
bms