Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta emot mig

Det dröjer sig kvar här

det stiger
det höjer sig
och jag sänks inte ned

Jag öppnar mig för dig
och jag släpper allt ut i frihet

Det doftar kärlek här
och ute ser jag solen

Det finns ingenting som kan göra mig svag
eller tillintetgöra vad jag känner

När allt är naket och utlämnat
blir det så mycket mer sårbart
men ändå helt

Visst är det så älskade

Månen är hel inatt
och alla vindar blåser för att sedan stilla sig

så ta emot mig...




Fri vers av celloviolin
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin