Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsingnad är jag

Välsingnad är mitt trasiga hjärta
tacksamt böjer jag då mitt huvud
och tar emot min smärta

Välsingnad var jag
då jag fick vara naken inför dig
och du kunde älska med mig

Välsingnad är jag med alla tårar
och med en törst efter mer
för det kan vara så mycket jag inte ser

Välsingnad är jag då inte ser mitt mål
då himlen är grå
och alla vänner är få

Allt gör att jag vet att jag finns
att jag är vaken
och att jag den stora glädjen minns....









Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin