Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den stora sorgen kommer


Jag tror inte på ensamma tårar

Jag tror inte på ensamma tårar
tårar som ingen ser

Jag tror inte på
att de ska fällas ensamma

Jag tror att sorgen ska bli sedd
och inte vara fyllda av smärta
av salt
och av sorg - ensamma

Det känns så bortkastat.




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 15:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Visst...deladf sorg är halv
2012-12-06

  Svart svan
Bra skaldat...den känns rätt
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin