Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har gett sig av älskade

Jag vet inte hur det känns
inuti en kall snöflinga mot jorden

Jag vet inte hur det känns att
vara kändis

Jag vet inte alls hur det är
att dölja leendet man vill visa
eller hur det är att vara Gud allsmäktig

Du vet hur det är
att se in i mina ögon
och du behöver inte säga någonting

För jag döljer ingenting
det skulle vara övermäktigt svårt
och jag ger av vad jag får

Solen har gett sig av
men jag lyser för dig

Kan det vara så
att det finns en röd tråd i allt

För jag vet inte hur det känns
hur det är att dö
eller att överleva förlusten av ett barn

Men ändå står jag här
som en hjältinna
starkare än någonsin

Älskade




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-04 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin