Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja säg det.....


Vem vågar klä av sig

under ytan är vi alla någon annan
det är inte så lätt att vara naken

om jag klär av mig för er
då vill jag ju kunna stå där
precis som jag är

Under ytan är vi utan masker
och att släppa dem kräver mod

Så om jag dansar för er naken
vill jag att ni ser glädjen i mig
livet
bejakelsen
inte det som felar i mallen

Under ytan mina älskade
är vi alla hud

Så vem vågar klä av sig...




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du håller på; för
redan att tala om saken
är - respekt!!! - modig
´stripp`.

Gillas!
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin