Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett varmt varmt minne


Vill du komma närmare mig

En alldeles vanlig småbarnsdag för 10 år sedan
Jag är trött och håglös

Pojken är tre år
han ser
och han förstår

Vi ligger på sängen och vilar
han ser på mig lite från sidan,
och säger
- Vill du komma närmare mamma,
så ska jag värma dig lite...?

Tiden stannar
och allt blir till en regnbåge.




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-27 13:26



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken livlina...underbar!
2012-11-30

  Junibarn
Ett fruset ögonblick. Å gillar! Du fick mig att skratta varmt sista raden.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin