Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Det är inte de ord du säger som gör mig rädd,
det är inte skiten vi gått igenom som hindrar mig,
det är inte dig det är fel på

Det är saknaden av att ha någon vid min sida som tär på mig,
det är saknaden av att tillhöra någon som gror i mig
och det är saknaden av dig som skriker i mitt huvud
så högt att det värker

Det är inte du och jag
och det är inte jag och du,
det är våra älskade hjärtan som har gått itu




Fri vers av Paulis
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-27 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis