Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Like a pain in the ***


Pain

Mm, de skaver
Mm, de ömmar
Mm, vilken smärta
Tränger in som en vass tagg i mitt kött.

Det pulserar
Det flammar
Det hettar
Det gör ont

Jag talar om nageltrång!




Fri vers av Primulan
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-22 16:11



Bookmark and Share


  Tess74
Hehehe det kan göra ont det
2013-03-02

  Ninananonia VIP
Det gör ont..
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan