Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att jag får leva


Tack snälla för livet

Andas luften
in i mina lungor

Vaknar varje dag
i min kroppsliga gestalt

Jag har vaggats
in i sömnens palats

Jag har vaknat
varje dag i världen jag lever i

Använder livets gåvor
som lades i mina händer

Lyssnar till de inre ord
som till mig talar

Förgyller dagen med små ting
ibland stora

Öppnar hjärtat för livets år, månader, veckor, dagar, timmar, sekunder!

Tag vara på din tid


TACK FÖR LIVET




Fri vers av Primulan
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-18 23:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja tack för livet.. som kan bli ännu bättre :)
2013-03-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig livsuppskattning
2013-03-20

  Tess74
Kloka ord. Man ska vara tacksam, man glömmer det ibland.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan