Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näcken i sinnesbäcken

Vad är det jag känner
Vad är det jag ser
Vad är det som bränner
Kommer det mer?

Vad är det som talar
Vad är det jag hör?
Det ropas i salar
Det skrålas i kör

Vem är det som bankar
Vem är det som slår?
Det är han som vankar
Han som tystheten klår

Han som flyger i kors
Han som flyger i tvärs
Han som sjunger sin underliga vers

Näcken i sinnesbäcken

Han som spelar för dagen
och väljer melodi

Ibland är det drama
ibland tragedi
men idag spelar han bara en snurrig komedi





Fri vers av Primulan
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-19 22:33



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Grymt bra!
2013-04-02

  Ninananonia VIP
Gillar ..
2013-03-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
en skön trudellut körde du allt här
2013-03-20

  Tess74
Herregud du skriver så bra!!! Jag är usel på att rimma hehe
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan