Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänta å vänta som om man vore luft


Vänta å vänta

...Alltså det här med att vänta

Vad väntar jag på egentligen?
Om och om igen får jag vänta.
Aldrig förstår jag riktigt,
bara chansar varje gång.
Ibland finns turen där.
Fixar och donar
Grejar och stökar






Å väntar....
Varför väntar jag?






Jo, för att jag älskar....
Älskar vem?


Dig




Fri vers av Primulan
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-09 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fint
2013-04-14

  snej
Fint! Känner så väl igen mig!
2013-04-11

  Tess74
Den där jäkla väntan kan äta upp en. Hoppas din väntan för med sig nåt bra <3
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan