Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan av kärlekens arom

Tänd mitt ljus
min inre låga

Träd fram över
våt ängmark

Lyft mig till högre höjder
där njutninges ande bor

Öppna mitt tempel
låt mig få ta del

Ge mig kärlekens luft
i mina lungor

Fyll mig av flytande kärlek
och din kärleksarom

Dra dina djupa andetag i mitt öra.

Jag älskar det!






Fri vers (Fri form) av Primulan
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-23 00:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar, är vad den är
2013-02-26

  Ninananonia VIP
Fint...
2013-02-23

  Ninananonia VIP
Fint...
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan