Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se, men inte röra

Två röda rosor

tätt intill varandra

Smeker sina kronblad

Gnider sina stjälkar

Rosornas förföriska magi

Hans



eller



Hennes



hungriga blickar








Bara se, men inte röra




Fri vers av Primulan
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-23 18:00



Bookmark and Share


  Tess74
Vackert
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt fångat i en bukett
2013-02-26

  Ninananonia VIP
Vackert...
2013-02-23

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan