Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuvlig och tröstande harmoni


Hennes ljuva stämma

I mitt inre rum
tänder jag två ljus

Tystheten så stum
i mitt lilla hus

Själens röst jag hör
långt, långt där inne

Smälter som smör
inne i mitt sinne

Ljuvligt och tyst
Behagligt och bra

Min inre röst
Ger mig de jag vill ha







Fri vers av Primulan
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-01 18:58



Bookmark and Share


  Robin V
Fint!
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
den divina inre energin
allom smälta så

inför din inre stämma
som sig så bör

~

Mycket bra!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan