Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, den känslan finns där också..


Njutningens smygande avsmak



Kanske är det vår största njutning
Kanske får de oss att nå nya höjder
Kanske är de det lyckan i stunden
Kanske är det vårt sätt att tala med varandra

Men ändå....

Kan jag känna största avsmak
Känna stor ilska
Känna mig förtryckt
Känna ytans bistra sanning

Vi slutar ibland att älska
Vi ser det varje dag
Vi gör utan att tänka
Ibland går det över styr
Långsamt närmar vi oss ytans kant

Hyser ett äckel
Ryser i ryggraden







Som en död fisk
följer vi med i strömmen








Fri vers av Primulan
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-02 21:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
känslornas väg, äro outgrundliga
2013-03-03

    ej medlem längre
"Only the dead fish follow the stream" ;))
Bra text. Snyggt skriven!
2013-03-02

    Tollwut
Bra!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan