Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

Jag använder mina läppar
för att tala med ord

Men för att tala om känslorna
kysser jag dig

Låt kärlekens ord
träffa din tunga







Smaka orden

Kyss dem




Fri vers av Primulan
Läst 379 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-05 23:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart
2013-03-17

  Tess74
Å så fint! <3
2013-03-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
din smak
din mening
din tunga

dina känslor

rakt in i mig

lyckan blir total
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan