Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ensamma guden

De lysande solar
Som skiner så starkt,
De kastar på löven,
Sin brinnande glans,
Två hjärtan som bultar
En tid som har gått
Ett folk som är borta
Ett krig som har stått.

Mäktiga gudar,
En enda är kvar,
Vandrar allena,
I tider som var,
Reser i världen,
Räddar så liv,
Väntar på nästa
Eviga tid.




Bunden vers (Annat versmått) av Emma-Karin
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 09:37



Bookmark and Share


  Gerda Johansson
Doctor Who-poesi at its best!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Karin
Emma-Karin