Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh broder

Åh broder,
Vi är känsliga varelser, du och jag, själar i bräckliga skal.
Du och jag, vi tror vi är så olika, men egentligen är vi inte det.
Det är bara det, att du är känslig på utsidan,
Medan jag håller mig innanför ett skal
Och dör på insidan.
Vi föddes sådana, kanske är det något fel i kroppens system.
Vi borde väl vara bästa vänner, som vi var när vi var små,
Men vi växte upp
Såg världens sorger
Hittade vår egen väg.




Fri vers (Fri form) av Emma-Karin
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-19 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma-Karin
Emma-Karin