Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår udda vänskap

Vi har en lite udda vänskap.
Du har så många vänner
Som du kan hitta på roligt med
Som kan vara med dig.
Och det är ju tur
För jag är inte sådan.
Men när det blir svårt
När livet stretar emot
När något går fel.
Eller när du bara behöver ta det lugnt en stund.
Då kommer du till mig.
Och vi sitter tillsammans.
När du behöver tröstas
Låter du de andra hållas med sina kramar,
Men det är mig du kommer till med de verkliga problemen.
För du vet att jag kommer hjälpa dig.
Självklart kommer jag göra det.
För du kanske har andra som du känner dig bekväm med.
Men nästan varje dag
Har jag bara dig.
Det tror ingen.
Men jag är lite rädd för de andra.
Så jag hjälper dig.
Såklart.




Fri vers av Emma-Karin
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-30 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är verkligen en sann vän. Hoppas din kompis inser det och även kontaktar dig när det händer något kul.
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Karin
Emma-Karin