Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wow, det här känns mäktigt! :D


Vilken känsla

Vilken känsla, att få dela sina tankar med världen.
Vilken vetskap, att andra människor faktiskt tar till sig mina ord.
Vilken dröm, att veta att någon blivit påverkad.
Vilken glädje att se hur många som läst.
Vilken fantastisk natt, där läsarmätaren går plus tio när jag är borta ett par minuter.
I skrivande stund 509 visningar av mina texter, mina små betraktelser av livet.
Inte alltid överdrivet muntra, men så är ju inte heller världen.
Tack alla ni, som läst, applåderat och kommenterat!




Fri vers av Emma-Karin
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-06 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma-Karin
Emma-Karin