Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen om dagarna

Ibland vinner kroppen,
ibland medicinen.

Men när fan vinner jag?




Fri vers (Fri form) av röd_asfalt
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-12 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fortsätt kämpa
2014-01-13

  VampyrÄngel
<3
2013-08-13

  flygia
starkt
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt