Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Tio års) blommor och choklad

"Tio års blommor och choklad" sa du
Jag vet inte jag
Det finns mer substans i de flesta av dina andetag
Än i alla gudsförgätna snittblommor, ja nära nog alla andra ting, med eller utan chokladöverdrag

Rent procentuellt, resonemangsmässigt, konceptuellt
Gör du själva livet mer substantiellt
I avseende på avseende, ordlöst, intellektuellt, välskrivet sexuellt, släcker du törst och avhjälper svält

Orden saknar aldrig mening
Meningen är sällan vag
Vi får aldrig slut på ord och tankar
Om vi så fick försöka intill oändlighetens allra sista dag

Visst, vi är blott ett ögonblick
Men vi har varandras partnerskap
Det väger tynger i denna kosmiska eskapad
Än 10^10 års blommor och choklad




Fri vers av inthevidual
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-08 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inthevidual
inthevidual