Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som har legat som utkast sedan 2013-10-23. Det är nog dags för de orden att möta sin omvärld. Ursprunglig ingress: 'något av de mest djupgående känslorna'


Barndomen

jag vandrar tillbaka till förflutna epoker
observerar vaga scener

uppfattar genomträngande toner
Känner av förunderliga färger

frågar man bredvid om han känner likadant
främmande föreställning för man

scenerna sönderfaller med åldern
tonerna avväpnas

Aromerna dyker upp en dag.




Fri vers av Maxwell Cale
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-19 23:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker om den här, mjukt och filosofiskt.
2015-02-22

  Maxwell Cale
Tack för komplimangen, det uppskattas :)
2014-11-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Du har sensibillitet för poetiska uttrycksformen.
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale