Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många människors vardag


låt inte min fasad lura dig

låt inte min fasad lura dig
läs mellan raderna
så kanske du förstår

min dag var usel igår
men jag 'mår bra'




Fri vers (Fri form) av Maxwell Cale
Läst 209 gånger
Publicerad 2015-05-02 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale