Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yta

yta, yta, yta
mångt handlingar ägnas ytan
allt för att övertala blickar

men
om innandömet hade getts mer tid




Fri vers av Maxwell Cale
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-24 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale